Välj textstorlek
A A A

Världens viktigaste arbete

Vår Omtanke

 • Är du missnöjd med hur din personliga assistans utförs idag? 
  Läs mer


  Utbildningar, Inspirationsföreläsningar och Aktiviteter

   
 • Rätt till en vanlig dag!

  VårOmtanke/BUA är en privat
  assistanssamordnare med
  verksamhet i hela Sverige.

  Ring oss - Vi vet!

  040-215 169

Är det dags att byta assistansbolag?
Bli kund hos VårOmtanke/BUA.

kundVi har alltid haft som ambition att vara det familjära assistansbolaget. Vi jobbar nära kunder och personliga assistenter. Det är viktigt för oss att kunna erbjuda ett stort inflytande över ditt liv och din assistans, du ska ha möjligheter att påverka din vardag. Den möjligheten ger vi dig genom att vi tar hand om arbetsgivaransvaret och ser till att du får rätt assistent genom ett noggrant utarbetat rekryteringssystem. Med dig i åtanke lägger VårOmtanke/BUA ner mycket tid och energi på rekrytering av dina assistenter. Vårt hängivna arbete att fortbilda personalen inom företaget gör att vi alltid ligger ett steg längre fram än de andra. Alla lagar och paragrafer tillämpas till fullo för att du ska få en så rätt och säker assistans som möjligt. Har du redan fyllt 65 år kan du tyvärr inte ansöka om personlig assistans, men om du redan har assistans och vid ett senare tillfälle fyller 65 år får du givetvis behålla den. Nedan kan du se hur det går till och självklart är allt kostnadsfritt. 

1. Kontakta oss

Alla är välkomna att kontakta oss på VårOmtanke/BUA. Oavsett om du ännu inte ansökt om personlig assistans eller om du funderar på att byta assistans bolag. Du kanske har en anhörig med en funktionsnedsättning som behöver hjälp med att ansöka om personlig assistans, inga problem det hjälper vi till med. Du kan ringa oss 040-215169 eller så kan du komma in till oss på kontoret, Höjdrodergatan 15 Malmö. Du kan även kontakta oss via mail på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så svarar vi gärna på dina frågor.

2. Personligt möte

När du kontaktar oss så bokar vi en tid för ett möte där vi kan prata i lugn och ro. Du som kund avgör var du vill träffas. Du får sedan berätta lite om dig själv, vilka hjälpbehov och önskemål du har samt dina förväntningar på VårOmtanke/BUA. Vi berättar gärna om vår verksamhet för dig, om vem vi på VårOmtanke/BUA är och vilka bakgrunder vi har. Vi är mycket noga med att följa vår tystnadsplik, under hela samtalet är du skyddad av sekretesslagen.

3. En stund att få tänka efter

När vi har träffats så vill du säkert fundera över vårt möte, du kanske även vill föra en dialog med dina nära och kära. Du tar den tid du behöver och kontaktar oss när du själv behagar.

4. Ditt beslut

Om du beslutar dig för att välja VårOmtanke/BUA, eller att ge oss i uppdrag att ansöka om personlig assistans för dig, tar vi hand om allt det praktiska. Vi kommer även fram till ett datum då du vill att vi tar över din personliga assistans Vi är även skyldiga att skicka en kopia av avtalet till Försäkringskassan och kommunen i samband med valet av oss som assistans bolag, alternativt ansökan för din personliga assistans. 

Det familjära bolaget

När du har valt VårOmtanke/BUA som assistansbolag så sätter vi igång med ett gediget arbete för att tillgodose din assistans snabbast möjligast. Vi tycker det är viktigt med en nära kontakt så du som kund känner att du får den hjälp du behöver. Behöver du juridisk hjälp när det gäller din assistans så hjälper VårOmtanke/BUA dig även med detta. Du är alltid välkommen att komma in och ta en kopp kaffe. Vi finns där alltid för dig och vi anser att alla människor har rätt till en vanlig dag.