Välj textstorlek
A A A

Vår Omtanke

 • Är du missnöjd med hur din personliga assistans utförs idag? 
  Läs mer


  Utbildningar, Inspirationsföreläsningar och Aktiviteter

   
 • Rätt till en vanlig dag!

  VårOmtanke är en privat
  assistanssamordnare med
  verksamhet i hela Sverige.

  Ring oss - Vi vet!

  040-215 169

Referenser


Kund

”Efter bara 3 år hos VårOmtanke har jag fått en familjär och nära kontakt med de människor som jobbar där. Det är en trygghet att det utförs årliga uppföljningar inom assistansen i bolaget, och att de har erfarenheter av funktionsnedsättning i hemmet. Känner man sig trygg så mår man bra”.

Assistent

”Man känner sig trygg på VårOmtanke för att företaget bryr sig om både kunder och assistenter. Det är alltid skönt att ha fin relation mellan arbetsledare och assistenter. Det fins bra harmoni, där jag trivs jättebra på arbetet. Jag kan starkt rekommendera VårOmtanke till dig som letar efter ett assistansbolag med personlig omtanke”.

Förvaltare

”VårOmtanke är ett företag att lita på. De är måna om sina kunder och anställda. Personalen på VårOmtanke är lätta att samarbeta med och i stort sätt alltid lätta att få tag på.
Noga med rutiner, följer lagar och har mycket kunskap kring assistans och dess utformning. Jag kan varmt rekommendera företaget.”

Anhörig

”Som anhörig till ett barn med funktionsnedsättning är det viktigt att känna tillit till assistansbolaget man samarbetar med för att driva assistansen. Det är viktigt att man får stöd och hjälp av assistansbolaget i svåra situationer. Det bästa med VårOmtanke är att de är enkla att få tag på, får man inte tag på dem direkt så ringer de alltid tillbaka.
VårOmtanke lägger ner mycket tid på att hitta rätt assistent till mitt barn, där jag själv får vara delaktig i den mån jag vill.”


 • VårOmtanke/BUA AB

  Höjdrodergatan 15
  212 39 Malmö
  Se karta

 • Bli kund?

  Assistans för vuxna
  Assistans för barn & ungdom
 • Kontakta oss

  Tel: 040 - 215 169
  E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  

 • Integritetspolicy

  Integritetspolicy

  Personlig Assistans Malmö