Välj textstorlek
A A A

Världens viktigaste arbete

Vår Omtanke

 • Är du missnöjd med hur din personliga assistans utförs idag? 
  Läs mer


  Utbildningar, Inspirationsföreläsningar och Aktiviteter

   
 • Rätt till en vanlig dag!

  VårOmtanke/BUA är en privat
  assistanssamordnare med
  verksamhet i hela Sverige.

  Ring oss - Vi vet!

  040-215 169

Barn och ungdomsassistans på VårOmtanke / BUA

barn-ungdomLika villkor

Barn med funktionsnedsättning har rätt till personlig assistans, ingen nedre åldersgräns existerar för att kunna bli beviljad personlig assistans. Har ditt barn/ungdom en funktionsnedsättning så ska det kunna leva ett fullgott liv och så likt andra barn i samma ålder utan funktionsnedsättning som möjligt.

Viktigaste tiden i ditt barns liv

Det är under barn och ungdomsåren som vuxenlivet formas. Under några få men viktiga år grundläggs självkänsla, trygghet och förmågor som följer oss människor genom hela livet. Åren innan vuxenlivet är speciella, spännande och intensiva, inte minst för barn och ungdomar med funktionsnedsättning och för deras föräldrar. Med denna kunskap i åtanke vänder VårOmtanke/BUA sig också till barn och ungdomar med funktionsnedsättning.

Du som förälder

Som förälder ska du hitta den som kan ge dina barn och ungdomar förutsättningar och möjligheter att leva ett så bra liv som möjligt. Då måste du känna dig trygg och förlita dig på att det är ett seriöst assistans bolag du anlitar för att säkerställa assistansen för ditt barn/ungdom.

Vi Vet

Förtroende är allt för oss i vår verksamhet. I VårOmtanke/BUA finns personliga erfarenheter med personlig assistans i hemmet och därför kan vi säga att vi är bra på det vi gör. Och vi bryr oss. Inte bara om ditt barn/ungdom, vi bryr oss om dig som förälder och alla andra människor som är viktiga för att ditt barn/ungdom ska må bra. Känner du dig det minsta osäker på om ditt barn/ungdom har rätt till personlig assistans så tveka inte att höra av dig till oss på VårOmtanke/BUA.

Vi är det familjära assistans bolaget