Bli kund

Är det dags att byta assistansbolag?
Bli kund hos VårOmtanke.

Bli kund

Vi är det familjära assistansbolaget. Vi arbetar nära våra kunder och personliga assistenter. Det är viktigt för oss att kunna erbjuda inflytande över ditt liv och din assistans, du ska ha möjligheter att påverka din vardag. Den möjligheten ger vi dig genom att vi tar hand om arbetsgivaransvaret och ser till att du får rätt assistent, som du har valt.

Lagar och paragrafer tillämpas för att du ska få en så rätt assistans som möjligt.

Kontakta oss

Alla är välkomna att kontakta oss på VårOmtanke. Oavsett om du ännu inte ansökt om personlig assistans eller om du funderar på att byta assistans bolag, det kostar ingenting. Du kanske har en anhörig med en funktionsnedsättning som behöver hjälp med att ansöka om personlig assistans då kan Du ringa till Ulf Larsson 040-215 169 (verksamhetsansvarig) eller så kan du kontakta honom via mail på ulf@varomtanke.se så svarar han gärna på dina frågor i den mån det går.

Personligt möte

När du kontaktar oss så kan vi boka en tid för ett ev. möte där vi kan prata i lugn och ro. Du som kund avgör var du vill träffas. Du får berätta lite om dig själv, vilka hjälpbehov och önskemål du har samt dina förväntningar på VårOmtanke. Vi berättar gärna om vår verksamhet för dig, om vem vi på VårOmtanke är och våra erfarenheter. Vi är noga med att följa vår tystnadsplikt, under hela samtalet är du skyddad av sekretesslagen och såklart även efteråt.

En stund att få tänka efter

När vi har träffats så vill du säkert fundera över vårt möte, du kanske vill prata med dina anhöriga. Du tar den tid du behöver och kontaktar oss när du själv vill.

Ditt beslut

Om du beslutar dig för att välja VårOmtanke, eller att ge oss i uppdrag att ansöka om personlig assistans för dig, tar vi hand om allt det praktiska. Vi kommer även fram till ett datum då du vill att vi tar över din ev. personliga assistans Vi är skyldiga att skicka en kopia av avtalet till Försäkringskassan/kommunen i samband med valet av oss som assistans bolag, alternativt ansökan för din personliga assistans.

Det familjära bolaget

När du har valt VårOmtanke som assistansbolag, sätter vi igång för att få igång din assistans snabbast möjligast hos oss. Vi tycker det är viktigt med en nära kontakt så du som kund känner att du får den hjälp du behöver. Du är alltid välkommen att komma in och ta en kopp kaffe.